WordPress Webdesign voor creatieve & bezielde ondernemers

Toen mijn partner en ik in 2011 ons creatief bureau, MIST, oprichten lieten we onze website maken door een bevriend programmeur. Ik had daarvoor een aantal eenvoudige websites gemaakt met Dreamweaver en kende een beetje HTML maar dat zeker niet voldoende om websites voor anderen te maken. Ik was meer van het drukwerk en de fotografie.

Toen we ongeveer een jaar bezig waren vroeg een van onze vaste klanten of we toch geen website voor hun konden maken en daarmee kwam WordPress op mijn pad. We hadden de afspraak dat ik mijn tijd mocht nemen en ik werd betaald om uit te zoeken hoe alles werkte en dat vond ik super plezant. Na vele uren zelfstudie en experiment was de eerste website klaar en intussen was ik er al twee andere aan het maken. Tussen 2012 en 2016 maakten we zo’n 40-tal WordPress websites voor onze klanten.

Toen we in 2016 een business coaching programma volgden merkten we dat we op webdesign het minste winst konden maken, omdat er aan een website altijd meer werk is dan je verwacht, en besloten we het uit ons aanbod te schrappen.

Fast forward naar 2023: doordat de verkoop van kunst op een laag pitje staat ga ik in op twee vragen voor een website re-design en ik merk dat ik daar veel plezier aan beleef. Ik heb deze website en de website van De Kunstacademie 2.0 in WordPress gemaakt waardoor ik super vlotjes met mijn favoriete thema Avada kan werken.

En dan komen we bij mijn aanbod vandaag. :) Omdat ik tijd wil nemen voor de creatie van een nieuwe collectie en daarvoor budget nodig heb, (meer daarover lees je hier), en omdat ik het gewoon heel graag doen, heb ik beslist om opnieuw webdesign projecten aan te bieden. In de nabije toekomst wil ik ook  een aantal online workshops maken waarin ik je leer hoe je zelf video’s en WordPress websites maakt. 

Omdat ik steeds met hetzelfde, zeer uitgebreide thema werk kan ik de prijs laag houden. Klik hier voor informatie over dit thema.

Ik neem ook een video voor je op met uitleg om je website zelf aan te passen en te onderhouden.

Mijn ideale klanten zijn creatieve en bezielde ondernemers. Mensen die werken met passie en de wereld op hun manier een beetje mooier willen maken.

Indien je zelf een WordPress website gemaakt hebt maar daar toch niet helemaal tevreden van bent kan ik het thema wisselen en zo de lay-out en functionaliteit verbeteren. Avada werkt met een fantastische page-builder waardoor het gemakkelijk is om zelf aanpassingen te doen. Doe je dat niet graag? Geen probleem, ik kan dat ook voor jou doen aan een uurtarief.

Heb je nog geen website? Dan beginnen we van scratch en kijken we samen naar wat je wil bereiken met je website en hoe we dat gaan vormgeven.

Iets voor jou? Klik hier om mij een mailtje te sturen zodat we jouw (ver)nieuw(d)e website kunnen bespreken.

Creatieve groeten,
Kathleen.

WebSite Re-Design

Vanaf €777ex. 21% btw
 • Kennismakingsgesprek (in Antwerpen of via Zoom)
 • Updaten van je WordPress installatie
 • Aankoop Avada thema inbegrepen
 • Tot 6 pagina’s (extra pagina’s aan een meerprijs)
 • Installatie Gravity Forms, dé plugin voor formulieren, enquetes, quizes, verkoop van enkele producten
 • Persoonlijke video waarin ik uitleg hou jij je website kan aanpassen
 • Basis SEO via Yoast SEO
 • Mobiel vriendelijk
 • Het bedrag word gesplitst in twee.
50% vooraf en 50% vlak voor live-gang.

Volledig nieuwe Website

Vanaf €1111ex. 21% btw
 • Kennismakingsgesprek (in Antwerpen of via Zoom)
 • Wordpress installatie
 • Aankoop Avada thema inbegrepen
 • Tot 6 pagina’s (extra pagina’s aan een meerprijs)
 • Installatie Gravity Forms, dé plugin voor formulieren, enquetes, quizes, verkoop van enkele producten
 • Persoonlijke video waarin ik uitleg hou jij je website kan aanpassen
 • Basis SEO via Yoast SEO
 • Mobiel vriendelijk
 • Het bedrag word gesplitst in twee.
50% vooraf en 50% vlak voor live-gang.

VROEGERE ONTWERPEN

Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign
Wordpress Webdesign