Inspirerende geschenken en boeken beurs
Inspirerende boeken- en geschenkenbeurs

On November 24th you can find me, my girls & 39 fantastic female writers & entrepreneurs at the Inspirational Book & Gifts fair in Ghent.

I would love to see you there! :)

Open from 13u/22h.

Location: BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent, Belgium

More information: https://www.facebook.com/events/2210108982553470 or
www.huisvandevrouw.gent

De eerste inspirerende boeken- en geschenkenbeurs van Huis van de Vrouw i.s.m Inspirerend Ondernemen Vlaanderen. Ben je op zoek naar originele, inspirerende of spirituele cadeau-ideetjes? Dan ben je op onze boeken- en geschenkenbeurs op de juiste plek.

Zowel voor Huis van de Vrouw als voor Inspirerend Ondernemen Vlaanderen (netwerk voor gepassioneerde ondernemers) is verbinding de belangrijkste drijfveer.
De juiste mensen samenbrengen zodat ze elkaar kunnen optillen naar een volgend, hoger niveau. Zodat ze via erkenning en herkenning kracht en inspiratie halen om hun eigen levenspad op hun unieke en eigen manier te bewandelen.

Deze boeken- en geschenkenbeurs brengt jou in contact met inspirerende boeken, heilzame producten, gezonde cadeau-ideetjes en spirituele tools.
Het werden uiteindelijk 40 unieke boeken en geschenken voor de eindejaarsperiode. Voor je partner, vrienden of familie en uiteraard ook voor jou!
Eén voor één boeken uitgegeven door inspirerende coaches, schrijfsters en motivators.

Geen klassieke bestsellers die je in elke boekenwinkel vindt maar stuk voor stuk unieke talenten van eigen bodem die hun kennis, hun creativiteit en hun wijsheid met de wereld willen delen. Elk op haar/zijn manier, elk om haar/zijn persoonlijke redenen en vooral elk op basis van haar eigen levenservaring.