Finissage: Zondag 28 April tussen 14 en 17u. Welkom!

In het jaar waarin ik een nieuwe richting zal inslaan breng ik nog één keer de vrouwen samen die ik de voorbij jaren gecreëerd heb. In deze tentoonstelling toon ik werken van 2018 tot 2023 met als gemeenschappelijke delers: mens en vrouw zijn, vrijheid, motivatie, goud, glitter en epoxy resin. Elke vrouw was een hoofdrolspeelster in mijn persoonlijk verhaal en hun boodschap wil ik graag met je delen tijdens de vernissage op Zondag 3 Maart.

Kan je er niet bij zijn die dag? De tentoonstelling loopt tot eind April maar is enkel te bezoeken op afspraak en dit van Maandag t/m Vrijdag van 14u tot 16u30. Contacteer mij via e-mail als je graag een afspraak maakt.

Place to be: KAVA Congres Centrum, Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen

Good to know:

  • Makkelijk bereikbaar met tram, trein, bus & fiets.
  • Bezoekers kunnen hun voertuig gratis parkeren in de ondergrondse parking. Voorzien van 4 elektrische laadpalen.
  • Ook fietsen en motoren kunnen gratis en veilig geparkeerd worden in de parking.
  • Bij zonnig weer drinken we een drankje in de grote binnentuin die het ankerpunt vormt in de architecturale constructie.
  • Iedereen is welkom, breng dus gerust je kinderen of vrienden mee.

www.kavacongrescentrum.be

Ik hoop je daar te zien!
X, Kathleen.