de carrièreswitch - energiek podcast

Thank you Twiggy for inviting me for your podcast!

Introduction text from Twiggy’s newsletter:

De minireeks ‘de carrièreswitch’

In de minireeks ‘de carrièreswitch’ spreek ik met mensen die uit de gouden kooi zijn gestapt, hun comfort zone hebben verlaten vaak tegen beter weten van de omgeving in, om hun droomjob na te jagen, te gaan ondernemen of opnieuw te gaan studeren.

Ze vertellen over de obstakels die ze overwonnen hebben, wat ze geleerd hebben, waar ze vandaag staan, wat cruciaal is geweest in hun weg naar succes en wat ze erop terugblikkend anders zouden doen.

Sta jij op een kantelpunt, heb je een droom over een ander professioneel leven? Dan is deze minireeks eentje voor jou. Geen ‘quick fixes’ of beloofde paradijzen, wel realistische verhalen die inspireren om stappen te zetten naar een job die jou meer zingeving of voldoening kan geven.

Kathleen Steegmans

Voor deze tweede aflevering ben ik op bezoek bij Kathleen Steegmans. Dat ze kunst leeft, is meteen duidelijk, haar woonruimte is tegelijk haar atelier, een heerlijk inspirerende plek waar je al haar werk kan bewonderen. Het is een feestje voor de zintuigen en ik word in sommige kunstwerken ingezogen, heerlijk om al dat moois bij elkaar te zien.

Ik interview haar over haar reis naar het ondernemerschap en kunstenaar zijn. Kathleen noemt zichzelf ‘geen gewoontje’ en dat vindt ze ondertussen helemaal ok. Zij is een ‘ambitieuze spring in het veld’ en na een proces van coaching, persoonlijke ontwikkeling en therapie is ze erin geslaagd om haar blokkades op te heffen en in de actie over te gaan en durft ze zichzelf sinds kort een echte kunstenares noemen. Maak je klaar voor een up tempo aflevering van de carrièreswitch met Kathleen Steegmans.

De podcast is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en Google podcasts en is tot stand gekomen onder de professionele begeleiding van mijn podcast coach Iris van Irismedia.

PS: Sta jij op een kantelpunt in je professioneel leven? Denk je eraan om een carrièreswitch te maken? Maar weet je nog niet precies wat en hoe? Droom jij van je eigen zaak? Maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Of wil je terug gaan studeren?

Neem contact op met Twiggy!
Met de loopbaancheques van VDAB kan je voor 80 euro 7 uur loopbaanbegeleiding volgen. Je vindt er alles over op mijn website https://www.energy-coach.be/loopbaanbegeleiding/. Plan gerust jouw kennismakingsgesprek in via de contact pagina van haar website  https://www.energy-coach.be/contact/zodat jullie samen op weg kunnen!